Tunet på Leangen

TUNET

ALT I ET HUS

Velkommen til Tunet på Leangen

Tunet er Leangens andre byggetrinn. Prosjektet grenser mot Løkka i sør, Peder Østlunds veg i nord, og mot Aktivitetsaksen og Gågata i øst.

Tunet vil bestå av fire leilighetsbygg med varierende høyder og tre rekkehusrekker som til sammen danner et hyggelig tun.

Det etableres en felles parkeringskjeller under Tunet som vil inneha parkering for flere av leilighetene samt for rekkehusene. Her vil det også være felles sykkelparkering, sykkelvaskestasjon samt sportsbod til boligene.

Leiligheter

På Tunet kommer det et bredt utvalg av leiligheter i forskjellige størrelser og utforming. Liker du delvis adskilte kjøkken? Moderne løsninger hvor kjøkkenet er en del av allrommet? Eller kanskje setter du pris på ekstra toalett eller to bad? På Tunet håper vi du kan finne det som vil passe for deg. Alle 3 – 4 – og 5 – romsleilighetene er hjørneleiligheter. Dette gir mye naturlig lysinnslipp. Alle leilighetene har også sin egen private balkong.

Rekkehusene

Det vil være tre ulike rekkehustyper som kan imøtekomme forskjellige (plass)behov. Rekkehusene har gode planløsninger med stue, kjøkken og 2 terrasser på hageplan, 3 eller 4 soverom, 2 bad og ekstra stue. De to største rekkehustypene har i tillegg toppetasjer med takterrasse.

– Type 1: Ca. 105 kvm, 2 plan, og 3 soverom
– Type 2: Ca. 124 kvm, 3 plan med 4 soverom og takterrasse
– Type 3: Ca. 129 kvm, 3 plan med 4 soverom og takterrasse

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangen.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Prosjektselger Mari Buaas

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.