Kategorier
Ukategorisert

Resultater av avstemming

Dette vil dere ha på Leangen!

Avstemmingen er over, og resultatene er her. Det ble et stort engasjement på hva dere ønsker i den nye bydelen. Totalt fikk vi inn hele 4336 svar på avstemmingen, om hva vi bør fylle nye Leangen med.

Topp 3 i avstemmingen er:

1. Et torg for marked og utsalg

2. Arena for konserter/teater

3. Parkour/skatepark

Mange, gode forslag fra folket!

Vi har også fått inn 450 innspill, som er egne forslag fra dere som deltok i avstemmingen. Her var det mange, varierte forslag men vi kan allikevel se at etterspørselen etter idrettshall/baner og andre aktivitets-og idrettstilbud veide tyngst.

En god del, kom med forslag i kategorien handel/servering, hvor 19% av de deltagende hadde stemt på dette. 17% kom også med forslag i kategorien for parkanlegg og grønne areal.

Trondheims råeste bydel

Det er fantastisk at så mange engasjerer seg i det som skal bli, Trondheims råeste bydel. Vi jobber nå med en plan for å invitere Trondheims befolkning inn, og ta i bruk store deler av området allerede neste år. Her vil vi benytte mange av de innspillene vi nå har fått.

Takk til alle som deltok, og husk at dersom du melder deg på nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert på hva som skjer på Leangen, i tiden fremover. Se påmelding under.

Vil du vite mer?

    Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

    Se personvernpolicy

    En urban bydel med alt på et sted.