fbpx
Kategorier
Egenskaper

Leangen Byhage

Leangen Byhage

På Leangens østlige hjørne, mot Nardo bil, skal konseptet ‘Dyrk sammen’ ta plass i 2022. ‘Dyrk sammen’ er et prosjekt for urban dyrking, der 90 dyrkningskasser skal tildeles etter førstemann til mølla prinsippet. Prosjektet gjennomføres i forbindelse med at Trondheim og Trøndelag er europeisk matregion i 2022.

Hvem er urban dyrking for?

Alle! Vi ønsker at alle, uavhengig av kjønn, alder, og dyrkeerfaring skal bli med og dyrke i fellesskap med oss. Hvis du ikke kan noe om dyrking, vil du få god hjelp. Har du litt eller en del kunnskap fra før og ønsker å dyrke hobbyen din videre sammen med oss, er det også helt supert.

Hva får du?

Du får ei dyrkingskasse som består av en pall og to pallekarmer. Målene på den er 80 x 120 cm. Du får jord og et utvalg av frø. Du kan også dyrke egne foretrukne (lovlige) frø og planter.

Vi sørger for at alt av nødvendig materiale, slik som vann, kompost og verktøy er tilgjengelig.

Hvem står bak prosjektet?

Koteng, SpareBank1 SMN og European Region of Gastronomy Trondheim – Trøndelag 2022 er eiere av dette prosjektet. Sammen skal vi sørge for at de urbane dyrkerne på tomta lykkes og trives med dyrking av egne grønnsaker.

Arrangement og aktiviteter

Det blir et åpningsarrangement for de urbane dyrkerne i slutten av mai 2022. Her får alle tildelt hver sin dyrkningskasse, og vi har dyktige fagfolk til stede som hjelper til med tips og gode råd.

Det kommer til å være ulike fellesaktiviteter underveis i dyrkeperioden. Blant annet får vi besøk av en kokk på sensommeren, som viser hvordan vi kan lage gode retter av de grønnsakene som er dyrket.

Les mer

Ønsker du mer informasjon om Leangen?

Første salgstrinn nærmer seg. Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.