Kategorier
Huset

Velkommen til Huset på Leangen

HUSET

ALT I ET HUS

Velkommen til Huset på Leangen

Nå kommer vi med et nytt byggetrinn i den nye bydelen på Leangen. Huset ligger sentralt i hjertet av Leangen, der torget, naturstien og gågata møtes.

Vi ser på Huset som en moderne versjon av samfunnshuset, hvor beboere i alle aldre skal føle seg velkommen.

Felles lounge

Alt i et hus

I 1. etasje vil vi etablere Selskapslokale som kan leies av beboerne på Leangen. Her kan du arrangere alt fra bursdagsfeiringer til konfirmasjon.

Det etableres også et spisested med uteservering, samt en felles lounge hvor du kan sitte å jobbe eller slappe av mens barna leker i lekehjørnet.

De øvrige næringslokalene vil inneholde bla. treningssenter, kontor, små butikker og en barnehage.

Første salgstrinn – høst 2022

I løpet av høsten, lanserer vi det første leilighetsbygget som består av 26 leiligheter, der alle har private terrasser/balkonger.

-2-roms fra 52m2
-3-roms fra 58 – 76m2
-4-roms fra 100 – 157m2

Over basen med næringslokaler kommer det totalt 74 leiligheter fordelt på tre bygg og en stor felles takhage. De fleste leilighetene er også hjørne – eller gjennomgående leiligheter, noe som gir store vindusflater og mye lys inn i leiligheten.

Tydelig og moderne arkitektur

Arkitekten Transborder har gitt bygget ett moderne og solid uttrykk i tradisjonell stil. Bygget har en eksklusiv teglfasade, hvor teglen brukes på forskjellige måter for å gi bygget variasjon.

Toppleiligheter

I Huset er de største toppleilighetene (fra 141 kvm. til 157 kvm.) virkelig noe for seg selv, de ligger i hhv. 6. og 7. etg. og vil ha rause oppholdsarealer med flere soner, store kjøkken med kjøkkenøy, to bad, vaskerom og romslige soverom. Leilighetene får også store private takterrasser med pergola og utebod, samt flere franske balkonger.

Ønsker du mer informasjon om Leangen?

Byggetrinn 2 kommer snart for salg. Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.