Kategorier
Aktuelt Egenskaper

Godt naboskap

Godt naboskap for alle generasjoner

Leangen blir en urban og sosial bydel, hvor flere tiltak vil legge til rette for et bærekraftig felleskap blant naboer. Opptil 2000 varierte boliger, på samme sted som næringslokaler og servicenæring vil sørge for et variert mangfold av barnefamilier, unge og voksne.

I utviklingen av bydelen har vi et fokus på sosial bærekraft. Dette kan f.eks være en sosial nabolagsplattform hvor man kan melde seg på aktiviteter, leie/låne ting, hjelpe hverandre og stifte vennskap.

Huset – et moderne bydelshus

Leangen vil få et moderne bydelshus. «Huset» blir et sosialt samlingspunkt med kafè, kantine, kontorfelleskap og tilgang til å leie lokale, gjesteleilighet og andre fellesfunksjoner. Dette blir et sted naboer kan møtes. Et sted som bringer alle mennesker i alle aldre, sammen.

Vi tror på menneskelig bærekraft og vil derfor ha en vert på stedet til å svare på spørsmål, yte tjenester eller slå av en prat med deg som beboer.

Nabogata

Nabogata er gangforbindelsen, som knytter området sammen. Via denne gata kan man nå alle nabolagene, som til sammen utgjør Leangen. Gangforbindelsen møter Gågata, Aktivitetsparken og Naturstien. Den vil også omkranse barnehagen og helse- og velferdssenteret, som er planlagt i området.
I Nabogata, og flere steder i bydelen vil man finne små møteplasser, som benker eller grønne parkområder. Les mer om Nabogata her.

Les mer

Vil du vite mer?

    Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

    Se personvernpolicy

    En urban bydel med alt på et sted.