fbpx
Kategorier
Aktuelt Egenskaper

Godt naboskap

Godt naboskap for alle generasjoner

Leangen blir en urban og sosial bydel, hvor flere tiltak vil legge til rette for et bærekraftig felleskap blant naboer. Opptil 2000 varierte boliger, på samme sted som næringslokaler og servicenæring vil sørge for et variert mangfold av barnefamilier, unge og voksne.

Heime – en app for nabolaget

Med appen kan du opprette sosiale arrangementer som blir tilgjengelig for naboene dine. Du kan melde deg på sosiale aktiviteter, avtale tjenester naboene i mellom eller byttelåne utstyr. Du kan også bestille tjenestetilbud som for eksempel vaskehjelp eller frokost på døren.

I tillegg vil appen tilby gode tilbud og rabatter på lokale tjenester og forretninger.

Huset – et moderne bydelshus

Leangen vil få et moderne bydelshus. Huset blir et sosialt samlingspunkt med kafè, kantine, kontorfelleskap og tilgang til å leie lokale, gjesteleilighet og andre fellesfunksjoner. Dette blir et sted naboer kan møtes. Et sted som bringer alle mennesker i alle aldre, sammen.

Nabogata

Nabogata er gangforbindelsen, som knytter området sammen. Via denne gata kan man nå alle nabolagene, som til sammen utgjør Leangen. Gangforbindelsen møter Gågata, Aktivitetsparken og Naturstien. Den vil også omkranse barnehagen og helse- og velferdssenteret, som er planlagt i området.
I Nabogata, og flere steder i bydelen vil man finne små møteplasser, som benker eller grønne parkområder. Les mer om Nabogata her.

Les mer

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangen.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.