Kategorier
Egenskaper

Godt naboskap

Godt naboskap for alle generasjoner

Leangen blir en urban og sosial bydel, hvor flere tiltak vil legge til rette for et bærekraftig felleskap blant naboer. Opptil 2000 varierte boliger, på samme sted som næringslokaler og servicenæring vil sørge for et variert mangfold av barnefamilier, unge og voksne.

Visjonen bak bydelen er at det skal være mange møteplasser. Vi ønsker å skape en følelse av felleskap gjennom f.eks funksjoner hvor naboer kan bytte/låne/leie ting fra hverandre.

Huset – et moderne bydelshus

Leangen vil få et moderne bydelshus. «Huset» blir et sosialt samlingspunkt med kafè, kantine, kontorfelleskap og tilgang til å leie lokale, gjesteleilighet og andre fellesfunksjoner. Dette blir et sted naboer kan møtes. Et sted som bringer alle mennesker i alle aldre, sammen.

Nabogata

Nabogata er gangforbindelsen, som knytter området sammen. Via denne gata kan man nå alle nabolagene, som til sammen utgjør Leangen. Gangforbindelsen møter Gågata, Aktivitetsparken og Naturstien. Den vil også omkranse barnehagen og helse- og velferdssenteret, som skal bygges i området.
I Nabogata, og flere steder i bydelen vil man finne små møteplasser, som benker eller grønne parkområder. Les mer om Nabogata her.

Les mer

Vil du vite mer?

    Se personvernpolicy

    En urban bydel med alt på et sted.