fbpx
Kategorier
Egenskaper

En bydel som åpner opp

En bydel som åpner opp

Trondheims nye bydel skal bli et levende sted både for de som bor der og for omliggende områder og bydeler. På Leangen kan du slappe av i bilfrie omgivelser, med kafè/restauranter, lekeplasser for de små, butikker og møteplasser både ute og inne.

Gang- og sykkelvei gjennom travbanetomta

Vi anlegger en gå-og sykkelvei, som åpner opp tvers gjennom området. Til å begynne med vil det være en midlertidig vei, men ettersom utbyggingen tillater det skal «Gågata» bli en levende gate tilrettelagt for handel -og spisesteder.

Dette grepet gjør at du vil kunne gå eller sykle trygt fra for eksempel IKEA, og ned til Strindheim. De første byggetrinnene trappes ned mot boligområdene i Strindheim og Strindheim IL fotballbaner. Dette vil lage en naturlig overgang fra de eksisterende nabolagene til de nye. Vi ønsker alle velkommen til Leangen!

Les mer

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangen.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.

  Aktivitetsparken åpner våren 2023

  Vi tar over tomta i februar 2022, og allerede da begynner arbeidet med å åpne opp området. Vi ønsker å lage en aktivitetspark for hele Trondheims befolkning.Vi jobber med ulike aktører og gleder oss til å finne ut hva vi skal fylle parken med.

  Tidligere ble det gjennomført en medvirkningskampanje, hvor vi fikk svar på hva Trondheims befolkning ønsker seg av fritidstilbud, og ut fra dette skal vi skape et samlingspunkt fylt med aktuelle aktiviteter.

  Parken vil bli lagt til et område av tomta, som ikke blir utbygget før på et senere tidspunkt. Parken vil derfor kunne stå sannsynligvis i 6-8 år, før den permanente Aktivitetsparken vil være ferdig utbygd.