Kategorier
Egenskaper

En bydel som åpner opp

En bydel som åpner opp

Trondheims nye bydel skal bli et levende sted både for de som bor der og for omliggende områder og bydeler. På Leangen kan du slappe av i bilfrie omgivelser, med kafè/restauranter, lekeplasser for de små, butikker og møteplasser både ute og inne.

Aktivitetsparken åpner allerede neste år!

Vi tar over tomta i februar 2022, og allerede da begynner arbeidet med å åpne opp området. Vi ønsker å lage en aktivitetspark for hele Trondheims befolkning.

Dette blir byens første bemannede parkanlegg, med både spisested/kafè, og en rekke gratis aktiviteter for både store og små.
Tidligere ble det gjennomført en medvirkningskampanje, hvor vi fikk svar på hva Trondheims befolkning ønsker seg av fritidstilbud, og ut fra dette skal vi skape et samlingspunkt fylt med aktuelle aktiviteter.

Parken vil bli lagt til et område av tomta, som ikke blir utbygget før på et senere tidspunkt i utbyggingsperioden. Parken vil derfor kunne stå sannsynligvis i 6-8 år, før den permanente Aktivitetsparken vil være ferdig utbygd.

Om ikke lenge kan du gå eller sykle gjennom travbanetomta

Vi anlegger en gå-og sykkelvei, som åpner opp tvers gjennom området. Til å begynne med vil det være en midlertidig vei, men ettersom utbyggingen tillater det skal «Gågata» bli en levende gate med både handel -og spisesteder.

Dette grepet gjør at du vil kunne gå eller sykle trygt fra for eksempel IKEA, og ned til Strindheim. De første byggetrinnene nedtrappes mot boligområdene i Strindheim og Strindheim IL fotballbaner. Dette vil lage en naturlig overgang fra de eksisterende nabolagene til de nye. Vi ønsker alle velkommen til Leangen!

Les mer

Vil du vite mer?

    Se personvernpolicy

    En urban bydel med alt på et sted.