fbpx
Kategorier
Egenskaper

Bo urbant

Bo urbant og tilgjengelig

Leangen blir en urban bydel sentralt i Trondheim. Her er det gode forbindelser til kollektivtransport med buss og metrobuss. Bydelen vil åpne opp det som i dag er et lukket område, med gang- og sykkelveier slik at du kan ferdes gjennom bydelen. Flere små nabolag skal utgjøre et større, hvor både butikker, restauranter, næringslokaler og parker møtes.

Dette blir en stor bydel, med opptil 2000 boliger som består av en variasjon av leiligheter og rekkehus oppdelt i nabolag. Her vil det bo mennesker i alle aldre og livsfaser. Bydelen vil også få en barnehage og et helse- og velferdssenter.

Leangen får sin egen gågate

Leangen blir et bilfritt område, med ei gågate som går tvers gjennom bydelen. Gågata blir tilrettelagt for restauranter og butikker, treningssenter og et torg med møteplasser. Et levende møtepunkt, både for de som bor der og besøkende.

Her finner du også aktivitetsparken, som er fylt med apparater for egenorganisert aktivitet og lekeapparater for unge. Naturstien krysser torget og fører deg til Ladestien i den ene retningen eller Estendstadmarka i den andre.

Les mer

Meld deg på nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangen.

  Velg 1 eller flere boligtyper du er interessert i

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Marius Rennan
  Salgsleder
  marius@koteng.no
  930 61 160

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  mari.buaas@koteng.no
  948 11 965

  En urban bydel med alt på et sted.