Kategorier
Ukategorisert

Idrett, lek og moro!

Idrett, lek og moro

Leangen travbane skal gjennom en stor forvandling. Vi åpner opp området for gjennomferdsel og gjør Leangen til en urban bydel, som gir en enklere hverdag. Her vil det etableres servicetilbud, en gågate med et bytorg, og flere akser som byr på både aktiviteter og turmuligheter.

Fri lek i trygge omgivelser

Aktivitetsaksen blir stedet for lek, egenorganisert aktivitet og avslapping. Her vil det etableres en ferdselsåre for gående, som følger hovedsykkelvegen gjennom området. Aktivitetsaksen henvender seg mot Leangen idrettspark i sør.

Området vil inneholde lekeapparater og installasjoner som oppfordrer til egenorganisert trening og aktivitet. Her kan det komme blant annet basketbane, petanque, pannabane, skate- og parkourstripe, multibane, gym og hinderløype. Et helt område for aktivitet, med stor variasjon!

Aktivitetsaksen vil bli det perfekte sted for barn og unge. Aktivitetsaksen reguleres, som et fellesområde for beboere på Leangen, men vil være åpent og tilgjengelig for alle.

Tett på idrettsparken

I Leangen idrettspark finner du også flere fotballbaner og Leangen idrettshall med både innendørs og utendørs skøytebaner.

I tillegg ligger en av Trondheims få innendørs løpebaner her.

Vil du vite mer?

    Se personvernpolicy

    En urban bydel, som gir en enklere hverdag hvor stier binder mennesker og nabolag sammen. Et fremtidsrettet og bærekraftig felleskap.

    Det du trenger, der du bor.